Запуск водневих і електричних вантажівок Nikola був показаний публіці в минулому місяці, і ринкова капіталізація компанії вже злетіла вище, ніж у компанії Ford.

Nikola электрогрузовик, Nikola

Market Watch повідомляє, що з тих пір, як Nikola початку публічну торгівлю в минулий вівторок, акції компанії виросли більш ніж удвічі, а в ході внутрішньоденних торгів ринкова вартість компанії перевищила 30 мільярдів доларів, що вище оцінки ринкових капіталовкладень Ford і Fiat Chrysler Automobile у 28,8 доларів, що становлять 20,5 мільярдів доларів.

Компанія Nikola ще не створила жодного автомобіля покупцеві, але стверджує, що отримала попередні замовлення на суму понад 10 мільярдів доларів від комерційних клієнтів, включаючи Anheuser-Busch, який замовив 800 вантажівок. Інтерес до компанії призвів до того, що стан її голови та засновника Тревора Мілтона підскочив до 9 мільярдів доларів, що робить його 188-м найбагатшою людиною в світі.

Nikola электрогрузовик, Nikola

Популярні новини зараз
Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

За останні роки стартап представив кілька водневих і електричних вантажівок. У грудні 2019 року компанія представила Nikola Tre, повністю електричний вантажівка з модульною системою акумуляторів, загальною потужністю 720 квт / год.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що штучний інтелект навчили малювати традиційні китайські картини. Сам по собі стиль досить помилковий, але ентузіасти змогли нейромережа робити дивовижні картини.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google почнуть нагадувати користувачам в громадських місцях за носіння масок і рукавичок. Досить зручний сервіс, який буде підлаштовуватися під закони кожної країни, і видавати відповідні поради.

Також Знай.uа повідомляв, що злодій-неудачник не зміг викрасти Dodge. За словами поліції, він хотів виїхати прямо із салону авто через вхідні двері, але щось пішло не так.