В магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store можна отримати безкоштовну гру ARK: Survival Evolved, а також усі доповнення до неї. Роздача триватиме до 18 червня, так що у геймерів є ще тиждень, щоб обзавестися грою. Нагадаємо, що на момент виходу гри продавалася вона за досить високою ціною, а розробники позиціонували її як ААА-гру.

ARK: Survival Evolved

ARK: Survival Evolved - це пригодницька гра в жанрі симулятора виживання. Разом з іншими гравцями користувачеві належить висадитися на острів Арк і побудувати на ньому нову цивілізацію. Звичайно, ігор такого жанру на ринку навалом, але тут ворогами виступають динозаври.

Реліз ARK: Survival Evolved відбувся в 2017 році на ПК, PlayStation 4 і Xbox One. У 2018 році гра вийшла на консоль Nintendo Switch. Щоправда, критики і геймери не особливо оцінили гри: 70 балів від критиків і 56 від самих геймерів.

Популярні новини зараз
Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

Отримати гру можна по цьому посиланню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony офіційно представила консоль нового покоління PlayStation 5. Консоль буде доступна як з приводом, так і без.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила список ігор, який буде доступний на консолі з моменту її виходу. Серед ігор як гоночні симулятори, так і хоррори з экшенами. Сам по собі список досить різноманітний.

Також Знай.uа повідомляв, що автопілот Tesla врятував свиню. Повідомляється, що кабан вібежал на дорогу, а часу для реакції у водія не було. Однак, автопілот відмінно впорався зі своїм завданням, і ніхто не постраждав.