Чергова новинка, яка зможе сколихнути ринок - це Sony PlayStation 5. Через рік різних чуток і витоків ми побачили дизайн консолі, а також дізналися про всі ексклюзивні іграх, які з'являться на консолі з моменту її виходу. Змін багато, але ми так і не побачили, яким буде інтерфейс всередині ОС консолі.

Sony PlaysStation 5, gizchina

Метт Маклорен - відповідальний за зміни в інтерфейсі ігрової приставки. Він сам сказав, що інтерфейс приставки буде змінений, а ось як, відповідь була розпливчастою. Втім, унікального нічого не буде, але зміни все-таки буде, і вони спрямовані на збільшення комфорту.

Якщо ж вірити тим висловлювань, які ми почули від Метта Маклорена, то інтерфейс зміниться до невпізнання. Будемо сподіватися, що це так і буде. Нагадаємо, що інсайдери назвали вартість консолі. За новинку попросять близько 650 доларів, так що консоль буде доступною далеко не всім.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що вчені виявили діалект у птахів. Повідомляється, що в кожному місті або країні є свій діалект у спілкуванні між птикаци, і це позначається на різниці в їх співі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що після оновлення ОС відмовляється відкривати програми. Проблема набирає нові масштаби, судячи з кількості скарг на різних тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали авто 2080 року. Серед іншого, новинка виглядає як ракета, а не як автомобіль. Втім, це всього лише концепт, і поки неможливо передбачити, якими саме будуть автомобілі майбутнього.