Ще в квітні OnePlus представив світу OnePlus 8 і 8 Pro. Проте одному з найважливіших ринків компанії - Індії - довелося довго чекати, щоб пристрій стало доступним. Причиною є пандемія COVID-19, яка змусила місцевий уряд накласти величезні обмеження на майже 1,3 мільярда людей. Наприкінці квітня уряд почав пом'якшувати карантинні заходи, і OnePlus зміг запустити OnePlus 8 в країні. Незважаючи на дебют, OnePlus 8 Pro тільки що надійшов у продаж, і його вже немає в наявності! Повідомляється, що смартфон розкупили в інтернет-магазині всього за кілька секунд після старту продажів.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Компанія продає 8 ГБ ОЗУ з варіантом 128 ГБ за 54 999 рупій (~ 722 дол. США) і 12 ГБ оперативної пам'яті 256 ГБ моделі зберігання за 59 999 рупій (788 дол. США).

дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere
дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere

Цікаво, що індійські клієнти не зможуть пограти на вечірці OnePlus 8 Pro з фотохромним фільтром (рентген). Зрештою, телефон поставляється з відключеною камерою кольорового фільтра через проблеми з конфіденційністю.

Популярні новини зараз
Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили діалект у птахів. Повідомляється, що в кожному місті або країні є свій діалект у спілкуванні між птикаци, і це позначається на різниці в їх співі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що після оновлення ОС відмовляється відкривати програми. Проблема набирає нові масштаби, судячи з кількості скарг на різних тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали авто 2080 року. Серед іншого, новинка виглядає як ракета, а не як автомобіль. Втім, це всього лише концепт, і поки неможливо передбачити, якими саме будуть автомобілі майбутнього.