Інсайдер Джон Проссер розкрив нові подробиці про секретної роботі Apple над складним смартфоном. Таким чином, прототип виглядає як iPhone 11 і, що дивно, не дуже “складається”.

У той час як інші виробники вже випустили перші складні пристрої Apple ще нічого не анонсувала. Тим не менш, такий пристрій розробляється в кампусі Apple.

iPhone гнучкий, gizchina

“Складаний iPhone від Apple насправді не складаний iPhone”, - пише відомий інсайдер. Apple фактично спакувала два окремих дисплея разом. Це було б більше схоже на iPhone з подвійним екраном.

Якщо Apple вдасться приховати розрив між дисплеями, компанія, принаймні, вирішила б серйозну проблему стабільності, від якої страждають конкуренти і донині.

Популярні новини зараз
Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації
Показати ще

Apple, фото: Pxhere
Apple, фото: Pxhere

За словами Проссера, поточний прототип Apple має два окремих дисплея, з'єднаних між собою шарніром. Дизайн в іншому нагадує поточний дизайн iPhone 11. Прототип має таку ж закруглену рамку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало браузер Google Chrome. Користувачі не оцінили старання Microsoft, так що тематичні форуми завалені скаргами на невдале оновлення ОС.

Як повідомляв Знай.uа ASUS ROG Phone 3 засвітився на тестах продуктивності. Повідомляється, що смартфон отримає наворочений дизайн і потужний сучасний процесор, а також 12 Гб оперативної пам'яті, чого більш ніж достатньо, щоб запускати всі ігри на максимальній якості.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнінг ательє перетворює Ford Ranger Raptor в легендарний пікап. У деяких країнах Ford F-150 недоступний для покупки з деяких причин. Однак, це не заважає власникам пікапів Ford Raptor змінити зовнішній вигляд своїх авто. Від F-150 їх просто не відрізнити.