Компанія Boston Dynamics, світовий лідер в області мобільного робототехніки, сьогодні дебютувала в продажах Spot, гнучкого робота, який легко піднімається по сходах і долає труднопроходимую місцевість. Цей запуск знаменує собою перший випадок, коли компанії можуть придбати робота Boston Dynamics, і являє перше речення онлайн-продажів Boston Dynamics.

Робот Spot спроектований так, щоб йти туди, куди не можуть ходити інші роботи, і для виконання широкого кола завдань. Робота можна переналаштувати для різних випадків використання, щоб підвищити ефективність і значно знизити ризики безпеки на робочому місці.

Раніше Spot був доступний тільки для короткострокової оренди в рамках програми ранньої реклами Boston Dynamics. В рамках цієї програми понад 150 роботів були успішно використані на міжнародних підприємствах і дослідних об'єктах.

Boston Dynamics Spot

Популярні новини зараз
Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Правда, продають його за 75 тисяч доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало браузер Google Chrome. Користувачі не оцінили старання Microsoft, так що тематичні форуми завалені скаргами на невдале оновлення ОС.

Як повідомляв Знай.uа ASUS ROG Phone 3 засвітився на тестах продуктивності. Повідомляється, що смартфон отримає наворочений дизайн і потужний сучасний процесор, а також 12 Гб оперативної пам'яті, чого більш ніж достатньо, щоб запускати всі ігри на максимальній якості.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнінг ательє перетворює Ford Ranger Raptor в легендарний пікап. У деяких країнах Ford F-150 недоступний для покупки з деяких причин. Однак, це не заважає власникам пікапів Ford Raptor змінити зовнішній вигляд своїх авто. Від F-150 їх просто не відрізнити.