Тайванська технологічна компанія HTC анонсувала відразу два нових смартфона, який отримали назви HTC U20 5G і HTC Desire 20 Pro. HTC U20 5G оснащений однокристальних системою Qualcomm Snapdragon 765G і є компанії першим телефоном з підтримкою мереж п'ятого покоління. Користувачам запропонують тільки одну версію з 8 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам'яті. Звичайно, процесор не топовий, як і всі інші компоненти в смартфоні. Компанія вирішила не морочитися, але це позитивно вплине на підсумкову ціну гаджета.

HTC U20 5G, HTC

Екран має діагональ 6,8 дюйма при дозволі FullHD +, в лівий верхній кут вбудована 32-мегапіксельна камера. В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 48, 8, 2 і 2 Мп. Ємність акумулятора становить 5000, чого більш ніж достатньо для такого величезного екрану і середнього процесора. За девайс попросять лише 640 доларів.

HTC U20 5G, HTC

HTC Desire 20 Pro отримав Snapdragon 665, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам'яті. Екран має діагональ 6,5 дюйма при дозволі FullHD +. Фронтальна камера тут 25-мегапіксельна основна має 48 Мп. Смартфон буде в 2 рази дешевше свого “старшого брата”, і за нього попросять 300 доларів. Подивимося, як ці смартфони візьмуться на ринку, враховуючи, що компанія останні 2 роки не заявляла про себе, і навіть вилучили фірмові програми з Google Play, що багато про що говорить.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало браузер Google Chrome. Користувачі не оцінили старання Microsoft, так що тематичні форуми завалені скаргами на невдале оновлення ОС.

Як повідомляв Знай.uа ASUS ROG Phone 3 засвітився на тестах продуктивності. Повідомляється, що смартфон отримає наворочений дизайн і потужний сучасний процесор, а також 12 Гб оперативної пам'яті, чого більш ніж достатньо, щоб запускати всі ігри на максимальній якості.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнінг ательє перетворює Ford Ranger Raptor в легендарний пікап. У деяких країнах Ford F-150 недоступний для покупки з деяких причин. Однак, це не заважає власникам пікапів Ford Raptor змінити зовнішній вигляд своїх авто. Від F-150 їх просто не відрізнити.