Ця ледь впізнавана купа металу раніше була абсолютно новою Toyota Supra, яка була повністю зруйнована під час тест-драйву.

ДТП з Toyota Supra 2020, carscoops

Аварія сталася 9 червня близько полудня в Нью-Йорку на Соборній авеню в Гарден-Сіті, приблизно в одній милі від Тойота Міленіум.

Повідомляється, що дві людини взяли авто на тест-драйв.

За повідомленням TheDrive, пожежна служба міста-саду підтвердила аварію і поділилася кількома фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі зі зруйнованою червоної Supra. Транспортний засіб врізалося у дерево, залишивши передню частину повністю зруйнованою, а деякі деталі відлетіли від місця ДТП на десятки метрів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що Supra 2020 року MSRP в Штатах коштує 49 990 доларів. Модель середньої специфікації додає додаткові 3000 доларів, а випуск Launch Edition можна отримати від 55 250 доларів.

ДТП з Toyota Supra 2020, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало браузер Google Chrome. Користувачі не оцінили старання Microsoft, так що тематичні форуми завалені скаргами на невдале оновлення ОС.

Як повідомляв Знай.uа ASUS ROG Phone 3 засвітився на тестах продуктивності. Повідомляється, що смартфон отримає наворочений дизайн і потужний сучасний процесор, а також 12 Гб оперативної пам'яті, чого більш ніж достатньо, щоб запускати всі ігри на максимальній якості.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнінг ательє перетворює Ford Ranger Raptor в легендарний пікап. У деяких країнах Ford F-150 недоступний для покупки з деяких причин. Однак, це не заважає власникам пікапів Ford Raptor змінити зовнішній вигляд своїх авто. Від F-150 їх просто не відрізнити.