На початку року в мережі з'явилася цікава витік, що свідчить про зникнення навушників в коробці з новими iPhone 12! Мова йде про знаменитих провідних навушниках, які зазвичай поставляються в коробці зі смартфонами Apple. Наразі ж відомо, що навушники не будуть поставлятися з новими iPhone 12. Компанія просто хоче підняти продажі бездротових AirPods.

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro

Що ж, незважаючи на те, що AirPods є успішним продуктом, схоже, що американський гігант хоче дати новий поштовх гаджету.

Особливо зараз, коли ми збираємося вітати AirPods Studio, нові бездротові навушники від виробника. Стратегія, яка насправді дуже схожа на те, що було зроблено під час запуску iPhone 7. Тоді Apple вирішила прибрати “аудіороз'єм”, щоб зробити ставку на бездротові навушники. В той час, хоча вже не було 3,5-мм роз'єму, Apple продовжувала включати дротові навушники, які підключалися до порту блискавки смартфона.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти склали список країн з найбільш швидким інтернетом. Комнен ж, Україна потрапила в список, правда на 58 місці. Повідомляється, що нас навіть випередили деякі африканські країни.

Як повідомляв Знай.uа легендарний Flash Player зникне з мережі вже до кінця 2020 року. Компанія вирішила “поховати” застарілий плеєр, так як на його місце прийшла гідна альтернатива. Повідомляється, що 31 грудня плеєр офіційно зникне.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple випустить бюджетний планшет iPad 8, а його начинка точно порадує публіку. Так, процесор далеко не топовий, але його більш ніж достатньо для роботи iPhone XR.