Як раз тоді, коли ви думали, що 2020 рік не може бути гірше, просто подивіться це відео.

Аварія з тягячем скріншот

Хоча цей кліп починається досить невинно, все швидко погіршується, коли водій автомобіля, оснащеного відеореєстратором, виїжджає на головну дорогу.

Незабаром після того, як це сталося, тягач проїжджав через перехрестя і був збитий автомобілем, який, за повідомленнями, проїхав на червоне світло. Сила удару змусила напівпричіп злетіти в повітря і втратити задню вісь.

Потім трейлер впав на землю і почав летіти боком прямо на авто, в якому був відеореєстратор.

Популярні новини зараз
Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці
Показати ще

Незважаючи на те, що немає відомостей про те, якої шкоди завдав нещасний випадок, YouTuber сказав, що інцидент стався в окрузі Колумбія, штат Флорида, на початку цього місяця. Вони додали, що всі учасники були “у порядку”, за винятком пасажира в машині, який був “сильно поранений”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти склали список країн з найбільш швидким інтернетом. Комнен ж, Україна потрапила в список, правда на 58 місці. Повідомляється, що нас навіть випередили деякі африканські країни.

Як повідомляв Знай.uа легендарний Flash Player зникне з мережі вже до кінця 2020 року. Компанія вирішила “поховати” застарілий плеєр, так як на його місце прийшла гідна альтернатива. Повідомляється, що 31 грудня плеєр офіційно зникне.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple випустить бюджетний планшет iPad 8, а його начинка точно порадує публіку. Так, процесор далеко не топовий, але його більш ніж достатньо для роботи iPhone XR.