Тесла до цих пір офіційно не підтвердила місцезнаходження свого четвертого заводу по збірці Tesla, але варіанти продовжують звужуватися.

У четвер техаський офіс контролерів оприлюднив заявку компанії на землекористування на земельну ділянку недалеко від Остіна, штат Техас.

Tesla, carscoops
Tesla, carscoops

На цій землі в даний час знаходиться бетонний завод, і він розташований неподалік від основних автомагістралей та аеропорту Остіна. Судячи з документів Tesla, будівництво заводу площею 4-5 мільйонів квадратних футів може початися вже в жовтні.

Подивимося, чи погодиться компанія будувати завод в цьому місці, або ж продовжить пошуки більш підходящого місця.

Популярні новини зараз
Скільки відпочиватимуть школярі: стало відомо, коли дітлахи підуть на канікули Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації
Показати ще

Суперкар от Tesla, motor1
Суперкар от Tesla, motor1

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.