Драматичні кадри мотоцикліста, який намагається обігнати поліцію і потерпілого крах, спливли приблизно через три з половиною роки після першого влучення на YouTube.

Відео було знято з шолома мотоцикліста, який, здається, їде на Kawasaki Ninja ZX-6R. Відео починається з того, що байкер проїжджає через перехрестя, а потім повертається і помічає позаду себе поліцейську машину з миготливими вогнями. Замість того, щоб зупинитися, байкер надає поліцейським середній палець, а потім намагається відірватися.

Однак, байкер не помітив, як чорний Dodge Grand Caravan повертає ліворуч і врізається в нього.

Приблизно через рік після першого завантаження онлайн-відео з поліцейськими переслідуваннями та аваріями блогер завантажив на свій канал додаткове відео, що показує наслідки аварії. Під час кліпу можна почути, як байкер благає власника мінівена не викликати поліцію після аварії з-за страху, що його заарештують і відправлять до в'язниці за те, що він тікав.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.