Нагадаємо, що ще в середині січня поточного року Microsoft офіційно припинила підтримку Windows 7. Зараз же, несподівано для всіх, американська компанія, вперше за кілька місяців, випустила свіже оновлення для "закинутою" операційної системи. Втім, змін у роботі системи не буде, і це вже давно не секрет. Проте, компанія дбає навіть про користувачів застарілої ОС, хоча таких не дуже то й багато залишилося.

робота за ноутбуком, фото: Pxhere
робота за ноутбуком, фото: Pxhere

З'ясувалося, що це оновлення обумовлено тим, що представники корпорації Microsoft вирішили дати користувачам Windows 7 можливість користуватися фірмовим браузером, Edge, які працюють на движку Chromium. Встановлюючи нове оновлення KB4567409 користувачі автоматично завантажать в систему і Microsoft Edge. Компанія хоче просувати свій новий браузер для всіх користувачів, щоб наздогнати Google Chrome на ринку браузерів.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.