Ще три роки тому Adobe оголосила про припинення розробки і підтримки Flash Player в 2020 році і стримала обіцянку. На офіційному сайті компанії з'явилася точна дата припинення роботи колись популярного стандарту, який багато років ставив тренди мультимедійного онлайн-контенту. Відзначимо, що технологія плеєра вже застаріла, і лише деякі сайти використовують плеєр. Втім, це не надовго.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

За заявою Adobe, поширення і підтримка Flash Player будуть припинені 31 грудня 2020 - компанія видалить сторінку завантаження, а запуск Flash-контенту в браузерах буде заблокований. Власникам сайтів доведеться перейти на HTML5 і інші аналоги, які перевершують Adobe за всіма показниками.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.