Глава Tesla Ілон Маск склав список улюблених відеоігор. З'ясувалося, що Маску подобаються похмурі антиутопії на кшталт Deus Ex, BioShock і Half-Life. У цьому ж списку виявилася Saints Row IV. Це теж антиутопія, але весела — грати потрібно за бандита, який став президентом США і, до того ж, отримав супергеройське здібності. Дивно, але Маска цікавить інша реальність, в якому світ сильно відрізняється від нашого, де працюють зовсім інші закони. Можливо, він надихається цим.

Також Маск зазначив, що в консольні ігри не грає - його цікавлять тільки комп'ютерні проекти.

Популярні новини зараз
Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adobe просить користувачів відмовитися від плеєра Flash, який вважається у всьому світі застарілим. Якщо раніше половина сайтів в мережі працювали з цією технологією, то зараз їй знайшли гідну заміну.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft раптово випустила оновлення для Windows 7. Варто відзначити, що компанія зробила це не для своєї вигоди: оновлення принесло браузер Edge для користувачів застарілої ОС, таким чином компанія хоче наздогнати Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що новий iPhone 12 буде менше iPhone SE 2 за розмірами. І це при тому, що сам дисплей у новинки буде більше. Причин кілька - у новенького iPhone 12 відсутні кнопка і рамки навколо екрану.