протягом ряду років безпеку електромобілів піддавалася сумніву, особливо після повідомлень про вибухи декількох електромобілів. Новий звіт з Китаю натякає на нещодавню аварію за участю Tesla Model 3.

Розбита Telsa, gizchina

Tesla Model 3 отримала нагороду Top Safety Pick + 2019 від Страхового інституту безпеки дорожнього руху після досягнення “хороших” характеристик у всіх шести краш-тестах IIHS. Однак у повідомленні, вперше опублікованому Sina News Media, стверджується, що аварія з Model 3 сталася в Цзянсі після того, як автомобіль несподівано розігнався до 127 км / год під час водіння водієм. Всі зусилля по зниженню швидкості виявилися невдалими, так як гальма не спрацювали. Потім машина розбилася і загорілася.

Судячи з фото, пожежа почалася з моторного відсіку після аварії і поширився на задню частину автомобіля, в результаті чого в небо піднявся густий чорний дим.

Розбита Telsa, gizchina

Популярні новини зараз
Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Tesla заявила, що розслідується аварія за погодженням з відповідним урядовим агентством в Китаї. Так як всі Tesla підключені, дані, включаючи відео, перед збоєм будуть проаналізовані, щоб визначити, що пішло не так. Збій, ймовірно, викликана несправною системою автопілота, яка все більше стає проблемою для Tesla.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adobe просить користувачів відмовитися від плеєра Flash, який вважається у всьому світі застарілим. Якщо раніше половина сайтів в мережі працювали з цією технологією, то зараз їй знайшли гідну заміну.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft раптово випустила оновлення для Windows 7. Варто відзначити, що компанія зробила це не для своєї вигоди: оновлення принесло браузер Edge для користувачів застарілої ОС, таким чином компанія хоче наздогнати Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що новий iPhone 12 буде менше iPhone SE 2 за розмірами. І це при тому, що сам дисплей у новинки буде більше. Причин кілька - у новенького iPhone 12 відсутні кнопка і рамки навколо екрану.