Плімут помер майже два десятиліття тому, але цей старий іржавий кабріолет, ймовірно, коштує більше, ніж ваш будинок.

Plymouth Cuda, carscoops

Цей Cuda 1971 року, є рідкісною породою, оскільки він є експортною моделлю. Його виставили на аукціоні, який пройде в наступному місяці.

Це робить його досить унікальним, так як аукціонний будинок зазначив, що експортний ринок не був великим, і “це дивно невідновлений 1971 440 6-BBL Cuda - один із двох таких автомобілів останнього року випуску серії Cuda”. До того ж, цей автомобіль є лише одним з “17 V-Code 440 6-BBL Cuda кабріолетів”, випущених в ті роки.

Хоча він явно не в кращій формі, автомобіль провів 35 років під замком у контейнері для зберігання. Однак це не забезпечило особливого захисту, так як фарба змарніла і на ній з'явилося безліч плям іржі. Незважаючи на це, інтер'єр, здається, знаходиться у відносно гарному стані і “трансмісія і механічні компоненти були оновлені”.

Популярні новини зараз
Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила Без снігу, але з різкими морозами: синоптик розповіла про погоду в Україні взимку США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше
Показати ще

Plymouth Cuda, carscoops

Очікується, що автомобіль буде коштувати від 500 000 доларів США (401 250 фунтів стерлінгів / 444 018 євро) до 700 000 доларів США (561 855 фунтів стерлінгів / 621 625 євро).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adobe просить користувачів відмовитися від плеєра Flash, який вважається у всьому світі застарілим. Якщо раніше половина сайтів в мережі працювали з цією технологією, то зараз їй знайшли гідну заміну.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft раптово випустила оновлення для Windows 7. Варто відзначити, що компанія зробила це не для своєї вигоди: оновлення принесло браузер Edge для користувачів застарілої ОС, таким чином компанія хоче наздогнати Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що новий iPhone 12 буде менше iPhone SE 2 за розмірами. І це при тому, що сам дисплей у новинки буде більше. Причин кілька - у новенького iPhone 12 відсутні кнопка і рамки навколо екрану.