Ще в лютому компанія Unihertz оголосив про своєму крихітному захищеному смартфоні Atom XL з 4-дюймовим дисплеєм, а тепер компанія збирається випустити ще один, ще менший за розміром телефон на Android.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Як повідомляє Liliputing, він називається Jelly 2 і, як випливає з назви, насправді є продовженням смартфона Jelly, випущеного ще в 2017 році. У Jelly був 2,45-дюймовий дисплей з роздільною здатністю всього 340 х 432 пікселів, 2 ГБ ОЗУ, 16 ГБ пам'яті і акумулятор ємністю 950 маг. Це був Android-телефон з Android 7.0.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Jelly 2 у всьому перевершує свого попередника. Розмір екрану трохи зменшується до 3 дюймів, а роздільна здатність зростає до 480 на 854 пікселів. Час автономної роботи більш ніж подвоюється - до 2000 мАч, є 6 ГБ оперативної пам'яті, 128 ГБ пам'яті і працює під управлінням Android 10. Що стосується камер, він має 8-мегапіксельну фронтальну і 16-мегапіксельну задню камеру. За смартфон попросять всього-лише 129 доларів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото iPhone 12, які покажуть публіці вже до кінця 2020 року. Судячи по зовнішньому вигляду, він отримає рамки, які раніше були в дизайні легендарного iPhone 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft знайшла спосіб знизити споживання оперативної пам'яті браузерів Google Chrome. Повідомляється, що тепер браузер буде споживати аж на 20% менше енергії.

Також Знай.uа повідомляв, що новеньку 2020 Toyota Supra випробували в сніжному лісі. Судячи по комплектації, автомобіль не дуже то і готовий до бездоріжжя, особливо, коли мова йде про ралійної трасі. Однак, автомобіль витримав усі випробування.