Китайська компанія Xiaomi якийсь час назад представила свій новий фітнес-трекер, який викликав багато позитивних емоцій у фанатів завдяки своїм фішках, так і вкрай негативні. Наприклад, браслет не отримав датчика пульсоксиметра, про яку під час презентації нічого навіть не сказали. Але все виявилося по-іншому, оскільки зараз з'явилися відомості про те, що на міжнародному ринку пристрій вийде з пульсоксиметр і отримає назву "Mi Smart Band 5". До того ж, новинка на європейському ринку отримає і датчик NFC, який буде працювати і на території України, на відміну від торішньої версії, коли NFC працював тільки з сервісами Xiaomi.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina
Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Інформація про вихід Mi Smart Band 5 з датчиком SpO2 з'явилася в останній версії мобільного додатку Mi Fit. Пізніше інформацію підтвердили ентузіасти, які спеціалізуються на аналізах прошивок.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Нагадаємо, що за браслет компанія просить 26 доларів, але на території України він буде коштувати явно дорожче.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото iPhone 12, які покажуть публіці вже до кінця 2020 року. Судячи по зовнішньому вигляду, він отримає рамки, які раніше були в дизайні легендарного iPhone 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft знайшла спосіб знизити споживання оперативної пам'яті браузерів Google Chrome. Повідомляється, що тепер браузер буде споживати аж на 20% менше енергії.

Також Знай.uа повідомляв, що новеньку 2020 Toyota Supra випробували в сніжному лісі. Судячи по комплектації, автомобіль не дуже то і готовий до бездоріжжя, особливо, коли мова йде про ралійної трасі. Однак, автомобіль витримав усі випробування.