Комп'ютери Apple можуть подорожчати за переходу компанії на власні процесори. Принаймні, саме про це заявляє авторитетний аналітик Мін-Чі Куо. Здавалося б, що компанія Apple хоче здешевити виробництво ноутбуків, відмовившись від чіпсетів сторонніх розробників, по типу Intel. Однак, для користувачів ціна буде трохи вище.

За його словами, незважаючи на уявну простоту переходу з процесорів Intel, Apple цей "маневр" може виявитися вкрай трудомістким. Однак, є ймовірність того, що цей процес тимчасовий, поки Apple не “відіб'є” ресурси, витрачені на створення чіпсету.

Apple, InfoResist
Apple, InfoResist

Нагадаємо, що в рамках конференції для розробників WWDC 2020 яблучна компанія оголосила про плавний перехід на власні процесори, створені на архітектурі ARM, при виробництві комп'ютерів і ноутбуків. Компанія відмовилася від процесорів Intel, які протягом багатьох років використовувалися у комп'ютерах і ноутбуках яблучної корпорації.

Apple, 112 Україна
Apple, 112 Україна

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Viber отримав купу крутих функцій завдяки оновленню. Тепер у користувачів є можливість листуватися в “секретній кімнаті”, в якій зникають повідомлення через час.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск раптово продав один зі своїх маєтків за 29 мільйонів доларів. Досить непогане вкладення, так як роками раніше він купив його в 16 мільйонів доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з NASA змогли довести, що на плутоні існував океан. Правда, це було дуже давно. Однак, рельєф поверхні підказав вказав на наявність океану в минулому.