Якщо ви шукаєте модифікований позашляховик, який може впоратися з найпідступнішими умовами, які тільки можна собі уявити, і пережити апокаліпсис зомбі, то цей монстр на колесах спеціально для вас.

Те, на що ви дивитеся, це Toyota Tundra CrewMax 2013 року, яка була поставлена нової з пакетом TRD Off-Road і має пробігу близько 48 000 миль (77 248 км). Попередній власник витратив тисячі і тисячі доларів на його оновлення.

2013 Toyota Tundra CrewMax, carscoops

Перш за все, ми повинні поговорити про зовнішність. Корпус прикрашений матовим чорним покриттям Line-X і включає в себе ракети-розпилювачі Bushwacker, шноркель ARB Safari, виготовлені на замовлення передні і задні сталеві бампери, лебідку Smittybilt X20 потужністю 17 500 фунтів, спеціальний багажник на дах зі сходами, зовнішнє сховище, домкрат на даху, механічні підніжки і задні ліхтарі. Є також вторинні світлодіодні фари, великі прожектори і задні ліхтарі.

2013 Toyota Tundra CrewMax, carscoops

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Інтер'єр був повністю модернізований і тепер включає в себе гучномовець, подвійні вогнегасники, змонтовані на консолі, консольні перемикачі з лазерним гравіруванням, допоміжні датчики і кріплення для планшета.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Viber отримав купу крутих функцій завдяки оновленню. Тепер у користувачів є можливість листуватися в “секретній кімнаті”, в якій зникають повідомлення через час.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск раптово продав один зі своїх маєтків за 29 мільйонів доларів. Досить непогане вкладення, так як роками раніше він купив його в 16 мільйонів доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з NASA змогли довести, що на плутоні існував океан. Правда, це було дуже давно. Однак, рельєф поверхні підказав вказав на наявність океану в минулому.