Напередодні крайнього терміну виконання закону про захист прав споживачів Каліфорнії (CCPA) 1 липня, Google оголосив про декілька нових оновленнях конфіденційності.

Нові правила використання, Google

Основна оголошення стосується історії місцезнаходжень Google і нової 18-місячної політики автоматичного видалення за замовчуванням. Повідомляється, що дані про місцезнаходження користувача тепер будуть автоматично видалені через 18 місяців. Користувачі також можуть видаляти свої дані про місцезнаходження вручну або встановлювати автоматичне видалення з інтервалом у три місяці.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Сьогодні автовидалення має бути активований серед користувачів. Це частина більш широкого спектру заходів, що вживаються Google, щоб дати користувачам більше контролю над своїми даними (місцем розташування) за останній рік після кількох скандалів, пов'язаних з даними про місцезнаходження.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово оновила функціонал бездротових навушників AirPods Pro. Повідомляється, що тепер навушники можуть підключатися до працюючого гаджету самостійно, і перемикатися між девайсами, якщо помітить, що власник користується одним з них.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple приховала одне з оновлень MacOS Big Sur. Мова йде про інтерфейсі у налаштуваннях про акумуляторі. Деяких функцій стало менше, а деякі, навпаки, поліпшили для якісної та корисної роботи. Проте, компанія під час презентації про це вирішила промовчати, чим і здивувала фанатів.

Також Знай.uа повідомляв, популярний месенджер Telegram обзавівся популярної функцією. Тепер він може здійснювати відеодзвінки, так що додаток може конкурувати з Viber і WhatsApp.