Windows 10 поставляється з вбудованим поштовим клієнтом з сенсорною підтримкою і мінімалістським плоским дизайном. Поштове додаток для Windows 10 включає в себе всі необхідні функції для управління обліковими записами електронної пошти Outlook, Yahoo і Gmail, але недавнє оновлення програми, як повідомляється, викликає серйозні проблеми для користувачів.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

У гілці форуму відповідей Microsoft і форумів Google кілька користувачів повідомляли про проблеми з вбудованим поштовим клієнтом. Судячи з усього, все це викликано або версією Windows 10 версії 2004 року, або недавнім відновленням додатка Mail, яке було випущено 28 травня.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Хоча Microsoft ще не підтвердила проблему, багато користувачів зазначили, що додаток Mail або Windows 10 версії 2004 порушує інтеграцію Gmail у вбудованому поштовому клієнті. Наприклад, програма “Пошта” видалить надіслані вами листа чи перемістить в папку зі спамом без дозволу, і ви також не зможете отримати до них доступ через веб-інтерфейс Google.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово оновила функціонал бездротових навушників AirPods Pro. Повідомляється, що тепер навушники можуть підключатися до працюючого гаджету самостійно, і перемикатися між девайсами, якщо помітить, що власник користується одним з них.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple приховала одне з оновлень MacOS Big Sur. Мова йде про інтерфейсі у налаштуваннях про акумуляторі. Деяких функцій стало менше, а деякі, навпаки, поліпшили для якісної та корисної роботи. Проте, компанія під час презентації про це вирішила промовчати, чим і здивувала фанатів.

Також Знай.uа повідомляв, популярний месенджер Telegram обзавівся популярної функцією. Тепер він може здійснювати відеодзвінки, так що додаток може конкурувати з Viber і WhatsApp.