Windows 10 існує вже п'ять років, і, хоча Microsoft внесла ряд значних змін за ці роки, меню “Пуск” не сильно змінився за час існування ОС.

Windows 10, gizchina

Microsoft планує переробити меню і випустила ряд нових зображень, щоб дати нам більш чітке уявлення про те, як воно буде виглядати.

Розміщені на сторінці Microsoft 365 Facebook, зображення показують набагато більш чисте меню “Пуск” з напівпрозорим фоном і нові значки Fluent Design. Хоча Live Tiles все ще є частиною дизайну, вони набагато краще інтегруються тут.

Windows 10, gizchina

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

досі немає ніяких подробиць про новий інтерфейс, так що нам залишається лише чекати оновлення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово оновила функціонал бездротових навушників AirPods Pro. Повідомляється, що тепер навушники можуть підключатися до працюючого гаджету самостійно, і перемикатися між девайсами, якщо помітить, що власник користується одним з них.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple приховала одне з оновлень MacOS Big Sur. Мова йде про інтерфейсі у налаштуваннях про акумуляторі. Деяких функцій стало менше, а деякі, навпаки, поліпшили для якісної та корисної роботи. Проте, компанія під час презентації про це вирішила промовчати, чим і здивувала фанатів.

Також Знай.uа повідомляв, популярний месенджер Telegram обзавівся популярної функцією. Тепер він може здійснювати відеодзвінки, так що додаток може конкурувати з Viber і WhatsApp.