В останній час стався цілий ряд крадіжок в дилерських центрах, а остання включає в себе Bentley Continental GT, який був вкрадений прямо з виставкового залу.

Згідно Fox 17, злодії вдерлися в Elhart Hyundai і зуміли викрасти чотири різних автомобіля, в тому числі Hyundai Palisade і Genesis G70, а також Chevrolet Impala і Ford Fusion.

Хоча це досить значний улов, злодії не були зав'язати з цим кримінальним справою. Замість цього вони відвезли викрадені машини в Європейський Автохаус, де проникли в автосалон уживаних автомобілів.

Unfortunately we were broken into last night like many of the car dealers in west michigan have been dealing with over...

Geplaatst door European Autohaus op Maandag 22 juni 2020

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Потім вони обшукали дилерський центр у пошуках ключів і зуміли знайти ключі, що належать Continental GT. Те, що сталося потім, досить шалено, коли проїхали прямо через двері виставкового центру.

Поліція прибула, коли злодії йшли, і це призвело до погоні за вкраденим Ford Fusion. Однак водієві вдалося знищити машину і піти.

MLive повідомляє, що протягом приблизно двох тижнів у дилерів в районі Гранд-Рапідс було викрадено понад 36 автомобілів, і деякі з них використовувалися для вчинення інших злочинів, таких як зломи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що раніше дизайнери Google хотіли зробити смартфон Google Pixel 4 з дизайном, як у iPhone 11. Правда, з деяких причин він з'явився на полицях в іншому дизайні. Повідомляється, що дизайнери шукали оптимальний форм-фактор і розташування кнопок і камер, щоб зробити смартфон максимально зручним.

Як повідомляв Знай.uа експерти виявили відразу 47 шкідливих додатків в Google Play. Їх варто негайно видалити зі смартфона, так як вони можуть красти особисті дані з пристрою, а також показувати нав'язливу рекламу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft готує велике оновлення для Windows 10. І зміни торкнуться не тільки функціоналу, але і зовнішнього вигляду.