Google Pixel 5 XL тільки що з'явився в мережі, і тепер став відомий дизайн смартфона.

Google Pixel 5 XL, gizchina

Що стосується зображень, Google Pixel 5 XL все ще є сканер відбитків пальців, встановлений ззаду. Це очевидно з-за єдиного круглого вирізу в задній частині корпусу, з його положенням, аналогічним його попереднім поколінням, таким як Pixel 3 XL. Більше того, схоже, що в Pixel 5 XL, як і раніше, є гніздо для навушників 3,5 мм, що досить рідко зустрічається в смартфонах преміум-класу.

Google Pixel 5 XL, gizchina

По суті, на фото прозора задня кришка з квадратним вирізом, аналогічним серії Pixel 4, і з подвійною камерою. У попередніх звітах вказувалося, що в останніх серіях Google Pixel 5 відсутні флагманські чіпи Snapdragon 865 на користь Snapdragon 765G через зростаючих витрат, що робить цей смартфон не флагманським.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нову ОС iOS 14, яка отримала купу поліпшень, в порівнянні з попередником. Повідомляється, що компанія переробила додаток “Фото”.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали ціни і дату виходу довгоочікуваної консолі Sony PlayStation 5. Повідомляється, що вихід в Європі запланований на 20 листопада, а цінники буду в районі від 400 до 450 доларів, в залежності від модифікації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила створити сосбственній чіпсет для ноутбуків і комп'ютерів. Однак, для користувачів це не така вже й хороша новина - Windows не буде працювати з новими пристроями Apple.