Ford GT - ікона, але це не завадило тюнінг-ательє Мэнсори зробити його практично невпізнанним.

Їх останній автомобіль, що отримав назву Le Mansory практично не дізнатися.

В рамках переобладнання автомобіль був оснащений агресивним карбоновим кузовом, який на 2 дюйми (5 см) ширше, ніж стандартна модель. Передня частина також була значно змінена, оскільки вона має характерний капот, великі повітрозабірники і унікальні світлодіодні фари.

The Ford GT, carscoops

Зміни в дизайні тривають і далі, так як дизайнери встановили карбонові повітрозабірники і нові вентиляційні отвори передніх крил. Ми також можемо побачити агресивні бічні спідниці, кришки з вуглецевого волокна і два “совка” на даху. Також є 21-дюймові ковані легкосплавні диски, загорнуті в шини Continental Sport Contact 6.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

The Ford GT, carscoops

Хоча інтер'єр GT відносно простий, цього не можна сказати про Le Mansory. Йому був даний розкішний макіяж, який включає в себе двоколірні спортивні сидіння і обтягнуті алькантарою приладову панель. Модель також має відповідні дверні панелі, оздоблення з вуглецевого волокна і акценти Bleurion Race.

Що стосується продуктивності, то автомобіль з турбонаддувом і 3,5-літровим двигуном V6 з подвійним турбонаддувом був модернізований, щоб розвивати крутний момент в 700 л. с. (522 кВт / 710 л. с.) і 619 Нм (840 Нм). Це було досягнуто завдяки “великим модифікаціям системи управління двигуном”.

Там немає ні слова про ціни, але виробництво буде обмежено трьома одиницями, як данина 30-річчя Мэнсори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony на честь 10-річчя роздає 2 додаткові ігри для всіх передплатників PS Plus. Повідомляється, що обидві гри будуть доступними протягом місяця, так що кожен бажаючий може вдосталь награтися.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск потребує від працівників працювати швидше. З-за проблем з логістикою компанія не встигає розвозити авто своїм клієнтам, так що Маск знову піднімає настрій робітників.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила випустити відразу 2 нових планшета, і вони отримають збільшений дисплей, якщо порівнювати з попередніми версіями. Імовірно, їх представлення заплановано на вересень цього року.