Купівля нової машини повинна бути захоплюючим і корисним процесом, але для батька і його сина в Німеччині купівля Tesla Model 3 через інтернет незабаром перетворилася в кошмар.

Раніше в цьому місяці Німеччина оголосила, що подвоїть повернення грошових коштів за електромобілі, придбані в період з червня по кінець 2020 року. Враховуючи це, папа і його син вирішили замінити сімейний Ford Kuga на Tesla Model 3 початкового рівня, в комплекті з опціональною системою автопілота.

Tesla X Sedan, Tesla
Tesla X Sedan, Tesla

За словами сина, його батько спочатку спробував розмістити замовлення на модель 3 онлайн приблизно в 9 вечора. Однак, коли він розмістив замовлення, його повідомили, що він не був виконаний через проблеми з оплатою. Очевидно, він дуже хотів отримати Модель 3, він продовжував намагатися розмістити замовлення, але весь вечір система давала збій. У 11 вечора замовлення прийняли.

Tesla, carscoops
Tesla, carscoops

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак пара незабаром зрозуміла, що “невдалі замовлення”, які вони розмістили раніше вночі, дійсно виявилися успішними, але вони просто не отримали жодних підтверджень замовлення. В цілому вони ненавмисно замовили 28 моделей Tesla Model 3 52 000 євро кожна, що склало в цілому трохи більше 1,4 мільйона євро (1,57 мільйона доларів).

Хоча вони фактично не платили за всі ці моделі Tesla Model 3, для кожної транзакції був потрібний збір у розмірі 100 євро, який син вважав невозмещаемым (насправді вони підлягають поверненню в Німеччині), що означає, що вони можуть отримати суму в розмірі 2700 євро збори за скасування всіх замовлень, крім одного, який вони хотіли зберегти. На щастя, служба підтримки Tesla погодилася скасувати 27 випадкових замовлень безкоштовно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony на честь 10-річчя роздає 2 додаткові ігри для всіх передплатників PS Plus. Повідомляється, що обидві гри будуть доступними протягом місяця, так що кожен бажаючий може вдосталь награтися.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск потребує від працівників працювати швидше. З-за проблем з логістикою компанія не встигає розвозити авто своїм клієнтам, так що Маск знову піднімає настрій робітників.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила випустити відразу 2 нових планшета, і вони отримають збільшений дисплей, якщо порівнювати з попередніми версіями. Імовірно, їх представлення заплановано на вересень цього року.