Xiaomi, яка вже випустила кілька розумних колонок на своєму внутрішньому ринку в Китаї, тепер випустила ще одну колонку - Xiaomi XiaoAI Portable Speaker. Як видно з назви, це компактний портативний динамік, який можна легко носити з собою.

Динамік, який поставляється з власним розумним голосовим помічником XiaoAI, варто 49 юанів, що приблизно дорівнює 7 доларам. Тепер його можна придбати через власний веб-сайт Xiaomi Youpin в Китаї.

Xiaomi XiaoAI Portable Speaker, xiaomi

З точки зору дизайну, новий портативний динамік Xiaomi XiaoAI поставляється в компактному корпусі квадратної форми, який виглядає як FM-радіо. Динамік виготовлений з матеріалу ABS + PC і має порт USB Type-C.

Для підключення поставляється з підтримкою Bluetooth 5.0. У верхній частині динаміка розташовані всього дві кнопки, а також мікрофон - одна для харчування, інша для мікрофона. Розумний помічник XiaoAI може бути запущений за допомогою голосової команди.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Пристрій можна заряджати через порт USB Type-C, який розташований на задній панелі динаміка. Згідно компанії, портативний динамік Xiaomi XiaoAI повинен працювати близько шести годин без підзарядки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple сильно дбає про безпеку даних своїх користувачів, так що з кожної ОС додаються нові фішки. тепер же стало відомо, що iOS 14 покаже, які програми стежать за власником смартфона, збираючи дані без їх відомства.

Як повідомляв Знай.uа iPhone Pro Max 12 отримає революційну камеру. Повідомляється, що смартфон зможе знімати 4K-відео з частотою 240 кадрів в секунду. На сьогоднішній день Android-смартфони не можуть похвалитися такими ж показниками.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск назвав главу Amazon наслідувачем. Повідомляється, що Джеф Безос зміг купив автомобільний стартап, який займається розробкою автопілота для транспортного засобу.