Унікальні кадри відеореєстратора зняли момент, коли минулого тижня у Смирні, штат Джорджія, на поліцейський патрульний автомобіль перекинувся напівпричеп.

Аварія сталася о 10:10 в минулу п'ятницю на перехресті вулиць Атланта і Винди Хілл. Кадри показують, що напівпричіп Pro Tree Service проїжджає перехрестя, перш ніж він перекидає і розбиває патрульну машину Смирнського поліцейського управління.

Fox 5 повідомляє, що пожежники відділи округи Смірна і Кобб працювали разом, щоб звільнити офіцера з машини. Пізніше офіцера доставили в найближчу лікарню Кеннстоун з травмами, не загрожують життю.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фотографії, зняті з місця події, показують, що кабіна підлозі вантажівки врізалася в передню частину патрульної машини, в той час як трейлер врізався у вантажний автомобіль, також очікує на перехресті. Відділ по боротьбі з трафіком у відділенні поліції округу Кобб проведе розслідування аварії на вимогу начальника Джозефа Беннетта. Залишається неясним, чи постраждав водій вантажівки у результаті аварії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple сильно дбає про безпеку даних своїх користувачів, так що з кожної ОС додаються нові фішки. тепер же стало відомо, що iOS 14 покаже, які програми стежать за власником смартфона, збираючи дані без їх відомства.

Як повідомляв Знай.uа iPhone Pro Max 12 отримає революційну камеру. Повідомляється, що смартфон зможе знімати 4K-відео з частотою 240 кадрів в секунду. На сьогоднішній день Android-смартфони не можуть похвалитися такими ж показниками.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск назвав главу Amazon наслідувачем. Повідомляється, що Джеф Безос зміг купив автомобільний стартап, який займається розробкою автопілота для транспортного засобу.