AC Cobra, один з найвідоміших спортивних автомобілів в історії, збирається повернутися на ринок обмеженим тиражем, новинка буде продаватися з двома варіантами трансмісії: повністю електричним і ICE (двигун внутрішнього згорання).

Вироблена AC Cars отримала назву Series 1 Electric, модель з нульовим рівнем викидів буде обмежена лише 58 автомобілями, і це число було обрано, щоб відсвяткувати 58 років з моменту виходу першої серійної моделі AC Cobra.

2021 AC Cobra Limited Series, carscoops

Він буде виглядати ідентично оригінальної AC Cobra і буде заснований на тому ж шасі, хоча і адаптований для електричних компонентів. Акумуляторна батарея 54 кВт-год з зарядної потужністю 6 кВт забезпечить йому приблизну дальність ходу до 150 миль (241 км). Двигун видає крутний момент 308 л. с. (312 к. с. / 230 кВт) і крутний момент 184 фунт-фут (250 Нм) з піковим зусиллям 369 фунт-фут (500 Нм) - цього достатньо, щоб розігнатися до швидкості 100 км/ч.) за 6,7 секунди.

За новинку попросять від 138 000 фунтів стерлінгів (170 100 доларів США).

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

AC Cobra 140 Charter Edition, названа в традиційному стилі AC за розміром його бензинового двигуна в кубічних дюймах, оснащена 2,3-літровим турбованим чотирициліндровим двигуном.

Стартова версія буде обмежена 58 одиницями, кожна з яких буде коштувати 85 000 фунтів стерлінгів (104 772 дол. США), а поставки почнуться в останньому кварталі 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple сильно дбає про безпеку даних своїх користувачів, так що з кожної ОС додаються нові фішки. тепер же стало відомо, що iOS 14 покаже, які програми стежать за власником смартфона, збираючи дані без їх відомства.

Як повідомляв Знай.uа iPhone Pro Max 12 отримає революційну камеру. Повідомляється, що смартфон зможе знімати 4K-відео з частотою 240 кадрів в секунду. На сьогоднішній день Android-смартфони не можуть похвалитися такими ж показниками.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск назвав главу Amazon наслідувачем. Повідомляється, що Джеф Безос зміг купив автомобільний стартап, який займається розробкою автопілота для транспортного засобу.