Снорейн (Джузеппе Спінеллі) опублікував на YouTube відеоролик про концептуальному дизайні PlayStation 5 Black Edition, який показує, що саме багато шанувальники хотіли б, щоб Sony представила до Різдва у цьому році. Вже згадувалося, що будуть користувальницькі приставки PS5, але Sony може зробити трохи неправильно, також випускаючи чорний випуск.

PlayStation 5 Black Edition, Gizchina

PS5 Black Edition хто-небудь? Ймовірно, відповідь на це питання, особливо на форумах фан-спільноти PS5, буде приголомшливим. Вже було багато закликів до Sony випустити чорну версію PS5, і якщо б білі "крила" консолі були знімними, то було б не надто багато роботи замінити їх на чорні. Нинішня чорно-біла консоль добре сприйнята фанатами, незважаючи на часті коментарі "схоже на маршрутизатор", але, як доводить це нове концептуальне відео від Snoreyn (спільно з LetsGoDigital), PS5 Black Edition має бути в роботі.

Чудовий і дивно драматичний кліп Снорейна явно скопійований з офіційного анонсу Sony, присвяченого апаратного забезпечення PS5 пару тижнів тому, а талановитий дизайнер додав свої особисті штрихи. Тепер все красиво обтягнуте чорним: і консоль Blu-ray PS5, і консоль PS5 Digital Edition, і відповідні контролери DualSense.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали перероблений концепт автомобіля Hyundai 45 EV Concept. Новинка навіть для концепт-карів виглядає дуже сміливо. Втім, не факт, що він залишиться лише на папері, адже компанії можуть з легкістю втілити свої автомобільні фантазії в реальність.

Як повідомляв Знай.uа довгоочікувана iPhone 12 засвітився на відео. Зазначимо, що презентація новинки відбудеться вже у вересні, якщо пандемія не порушить плани. Що стосується самого гаджета, він отримав дизайн iPhone 4.

Також Знай.uа повідомляв, люксовий гіперкар Bugatti Divo за $5.6 мільйонів тестують на знаменитій гоночній трасі. Відзначимо, що автомобіль має величезну потужність, але і ціна від цього тільки зростає. Придбати новинку не так просто - вона випускається обмеженою серією.