WhatsApp опублікував список нових функцій, які вплинуть на користувачів iPhone, Android і WhatsApp Web.

WhatsApp показав нові функції в блозі. Не все, що було докладно описано в оголошенні, було дивно - деякі з цих функцій, таких як анімовані наклейки, були помічені в бета-версіях програми чату під час розробки. Цікаво, що в останні тижні бета-версії несподівано були зняті анімовані стікери, що змусило багатьох припустити, що ідея була відкинута.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

На щастя, це не так.

У той час як WhatsApp може похвалитися можливістю відправляти стікери - великі ілюстрації, які пропонують більше деталей, ніж стандартні смайли, доступні у всіх операційних системах смартфонів - з 2018 року.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Однак за 18 місяців з моменту запуску конкуруючі програми для обміну повідомленнями, у тому числі iMessage і Telegram, розширили цю ідею, пропонуючи анімовані версії. WhatsApp тепер йде по стопах цих популярних конкуруючих додатків, включаючи власні GIF-подібні стікери.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Ці виразні анімації можна надсилати окремо або в парі поруч один з одним двома партіями - точно так само, як статичні стікери, доступні в даний час в додатку чату, що належить Facebook.

Що стосується настільної веб-версії, вона отримає повноцінний темний режим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали перероблений концепт автомобіля Hyundai 45 EV Concept. Новинка навіть для концепт-карів виглядає дуже сміливо. Втім, не факт, що він залишиться лише на папері, адже компанії можуть з легкістю втілити свої автомобільні фантазії в реальність.

Як повідомляв Знай.uа довгоочікувана iPhone 12 засвітився на відео. Зазначимо, що презентація новинки відбудеться вже у вересні, якщо пандемія не порушить плани. Що стосується самого гаджета, він отримав дизайн iPhone 4.

Також Знай.uа повідомляв, люксовий гіперкар Bugatti Divo за $5.6 мільйонів тестують на знаменитій гоночній трасі. Відзначимо, що автомобіль має величезну потужність, але і ціна від цього тільки зростає. Придбати новинку не так просто - вона випускається обмеженою серією.