Останній проект Mil-Spec Hummer H1, мабуть, найбільш позашляховий, який вони коли-небудь створювали, і за 300 000 доларів він, безумовно, є одним з дійсно дорогих авто.

Потужність виходить від 6,6-літрового дизельного двигуна Duramax у поєднанні з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач Allison.

Hummer H1, carscoops

Нова конфігурація трансмісії для важких умов експлуатації також включає перероблені передні і задні приводні вали, опорні підшипники, опори двигуна і поперечку трансмісії. Також є 6-поршнева високопродуктивна гальмівна система Wilwood, що забезпечує достатню гальмівну потужність.

З точки зору візуального оформлення, цей H1 поставляється з чотирьохдверної конфігурацією з жорсткої складной дахом, поліуретановим покриттям Deep Sky Black з кевларом і напівглянцевими чорними акцентами по всьому корпусу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Інші модифікації включають надміцні захисні пластини, буксирний набір Bumper з вбудованим дводюймовим кульовим шарніром і систему камери заднього ходу. Пакет Baja Suspension Package, у свою чергу, подвоює хід колеса до 13 дюймів для збільшення швидкості і амортизації при русі по бездоріжжю.

Hummer H1, carscoops

Що стосується інтер'єру, ви отримуєте оброблений за індивідуальним замовленням кермо, пофарбований у колір онікса з шкіри наппа з стьобаними лініями, нестандартну конструкцію колії з анодованими чорними безелями і алюмінієвими дверними замками із засувками, обробленими чорним порошковим покриттям. Нарешті, що не менш важливо, є аудіосистема преміум-класу JL Audio, коли ви віддаєте перевагу слухати щось ще, крім дизельного V8.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали перероблений концепт автомобіля Hyundai 45 EV Concept. Новинка навіть для концепт-карів виглядає дуже сміливо. Втім, не факт, що він залишиться лише на папері, адже компанії можуть з легкістю втілити свої автомобільні фантазії в реальність.

Як повідомляв Знай.uа довгоочікувана iPhone 12 засвітився на відео. Зазначимо, що презентація новинки відбудеться вже у вересні, якщо пандемія не порушить плани. Що стосується самого гаджета, він отримав дизайн iPhone 4.

Також Знай.uа повідомляв, люксовий гіперкар Bugatti Divo за $5.6 мільйонів тестують на знаменитій гоночній трасі. Відзначимо, що автомобіль має величезну потужність, але і ціна від цього тільки зростає. Придбати новинку не так просто - вона випускається обмеженою серією.