В документі підтримки Apple відзначає, що застарілі продукти більше не мають права на апаратне обслуговування, “без винятків”. Це означає, що будь-15-дюймові моделі Retina ‌MacBook Pro‌ з середини 2012 року, для яких потрібна батарея або інший ремонт, більше не будуть прийматися Apple.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Єдині альтернативи - слідувати одному з численних посібників з ремонту iFixit або робити запити в незалежній ремонтної майстерні, хоча багато хто не використовують офіційні запчастини Apple.

Коли на WWDC 2012 був представлений “MacBook Pro” з дисплеєм Retina, керівник Apple з маркетингу Філ Шиллер назвав його “проривом у розробці дисплеїв” і заявив, що “ніколи не було такого чудового ноутбука”.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того, що він був першим MacBook Pro з дисплеєм Retina, модель 2012 року мала значно більш тонкий дизайн, ніж попередні моделі. Це стало можливим завдяки видаленню Apple вбудованого порту Ethernet і дисководу оптичних дисків для CD/DVD. Однак у ньому як і раніше присутні пара портів Thunderbolt і USB-A, порт HDMI і слот для SD-карти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Lincoln відмовилася від виробництва легендарного Continental. Повідомляється, що компанія хоче сфокусуватися на виробництві кросоверів і електрокарів, так що незабаром автомобіль класу люкс зникне з автосалонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google раптом зняла з продажу бюджетний Google Pixel 3а, які позиціонують як бюджетний смартфон. У компанії відзначили, що девайс зняли з продажу через швидкого виходу Google Pixel 4a, який стане даними бюджетником в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, унікальний Hummer H1 майстри з тюнінг-ательє перетворили на справжній військовий позашляховик, але з елементами розкоші як всередині, так і зовні.