В ОС Windows 10 виявили нові помилки в роботі, які роблять неможливим використовувати комп'ютер.

У власників ПК було кілька важких тижнів з моменту випуску Windows 10 May 2020 Update. Остання версія операційної системи, якою користуються два мільярди людей по всьому світу, викликала безліч проблем - від видалення електронної пошти у Gmail, запуску проблем з принтерами до уповільнення роботи ПК.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Windows 10 May 2020 Update, остання версія операційної системи, порушує функціональність OneDrive з-за деяких проблем. Microsoft визнала, що у нового програмного забезпечення є проблеми з його службою хмарного зберігання. OneDrive - відповідь Microsoft на подібні Dropbox, Google Drive і iCloud - глибоко включений в Windows 10.

Проблеми з OneDrive можуть залишити користувачів Windows 10 без доступу до важливих файлів, що може викликати хаос у тих, хто працює з дому.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

І що найгірше, збій виник в деяких версіях Windows 10 May 2020 Update під час фази бета-тестування, але ми явно не спромоглася вирішити цю проблему.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Lincoln відмовилася від виробництва легендарного Continental. Повідомляється, що компанія хоче сфокусуватися на виробництві кросоверів і електрокарів, так що незабаром автомобіль класу люкс зникне з автосалонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google раптом зняла з продажу бюджетний Google Pixel 3а, які позиціонують як бюджетний смартфон. У компанії відзначили, що девайс зняли з продажу через швидкого виходу Google Pixel 4a, який стане даними бюджетником в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, унікальний Hummer H1 майстри з тюнінг-ательє перетворили на справжній військовий позашляховик, але з елементами розкоші як всередині, так і зовні.