Під час погоні від поліції водій авто полетів з обриву в Тихий океан.

Дивна серія подій почалася приблизно о 3:30 вечора. У поліцію було надіслано повідомлення про людину, стреляющем з пістолета в ресторані неподалік від міста Девенпорт. Офіс шерифа округу Санта-Круз вважає, що цей чоловік викрав автомобіль і поїхав.

“Ми чули, як офіцер розмовляв із жінкою у ресторані про те, що її машина була вкрадена. Також повідомляється, що хлопець вистрілив у повітря”, - повідомив один зі свідків.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

CNN повідомляє, що підозрюваний зник з місця події на швидкості, що перевищує 100 миль на годину (160 км / ч), і хоча поліція спочатку переслідувала його, вони припинили переслідування, коли підозрюваний досяг Санта-Круза. Незабаром влади побачили, як чоловік їхав на високій швидкості вздовж Уест-Кліфф-Драйв, прибережної дороги над Тихим океаном, але не впорався з управлінням і вилетів зі скелі.

У заяві поліції говориться, що чоловік було заарештовано невдовзі після катастрофи.

“Підозрюваний був благополучно узятий під варту після того, як виліз з вкраденого автомобіля,”, - сказали в департаменті.

Про будь-яких травмах не повідомлялося, хоча ім'я підозрюваного ще не оприлюднено.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Lincoln відмовилася від виробництва легендарного Continental. Повідомляється, що компанія хоче сфокусуватися на виробництві кросоверів і електрокарів, так що незабаром автомобіль класу люкс зникне з автосалонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google раптом зняла з продажу бюджетний Google Pixel 3а, які позиціонують як бюджетний смартфон. У компанії відзначили, що девайс зняли з продажу через швидкого виходу Google Pixel 4a, який стане даними бюджетником в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, унікальний Hummer H1 майстри з тюнінг-ательє перетворили на справжній військовий позашляховик, але з елементами розкоші як всередині, так і зовні.