На додаток до функцій і накопичувальним оновлень Windows оновлення в Windows 10 також відповідає за установку драйверів для таких компонентів, як дисплей, Bluetooth, аудіо та підключені пристрої.

Windows 10 пропонує плавне оновлення для більшості користувачів, але є невелика проблема, коли ви не можете використовувати Windows update, а процес стикається з проблемами.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Після випуску оновлення для Windows 10 травня 2020 року 27 травня, деякі OEM-виробники, такі як Asus, випустили оновлений драйвер дисплея для кращої підтримки оновлення. На жаль, деякі користувачі стикаються з оновленням драйвера дисплея, який зупиняється на півдорозі з невизначеними повідомленнями про помилки.

Згідно з кількох тем, опублікованими на форумі відповідей Microsoft Windows update буде продовжувати завантажувати старий драйвер, навіть якщо драйвер вже був успішно встановлений і процес застряє в циклі установки, і залишається лише знову встановлювати ОС з нуля. Не факт, що подібна дія вбереже від ще однієї “петлі” оновлення ОС.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Проблеми з ОС, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені з NASA створили парфуми “з запахом космосу”. Правда, купити їх зараз не вийде - поки компанія збирає гроші на мінімальну першу партію, так що відчути запах космосу вийде нескоро.

Як повідомляв Знай.uа, механік взяв у власника Tesla S авто, і вирішив протестувати її на порожній парковці. Однак, за збігом неудачніх обставин він її розбив, так що авто доведеться ремонтувати довгий час.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдер порівняв макет iPhone 12 з іншими смартфонами яблучної корпорації. Повідомляється, що новинка набагато менше своїх попередників, хоча єкран по цифрам все ж більше.