Xiaomi час від часу активно запускає нові продукти під своїм брендом Mijia для краудфандингу на своїй платформі. Тепер же компанія хоче представити новий гаджет під назвою Mijia Capsule Coffee Machine з 8 липня.

Xiaomi Mijia Capsule Coffee Machine, gizchina

За капсульну кавоварку попросять близько 60 доларів, що цілком непогано для таких гаджетів.

Компанія заявила, що мета запуску цієї нової кавомашини - “зменшити складність і спростити пити хороший кави одним клацанням миші”.

Xiaomi Mijia Capsule Coffee Machine, gizchina

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Повідомляється, що вже 8 липня ми дізнаємося більше інформації про новинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені з NASA створили парфуми “з запахом космосу”. Правда, купити їх зараз не вийде - поки компанія збирає гроші на мінімальну першу партію, так що відчути запах космосу вийде нескоро.

Як повідомляв Знай.uа, механік взяв у власника Tesla S авто, і вирішив протестувати її на порожній парковці. Однак, за збігом неудачніх обставин він її розбив, так що авто доведеться ремонтувати довгий час.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдер порівняв макет iPhone 12 з іншими смартфонами яблучної корпорації. Повідомляється, що новинка набагато менше своїх попередників, хоча єкран по цифрам все ж більше.