Шанувальники Pixel з нетерпінням чекають телефону середнього класу Pixel 4a, але компанія не повідомляє про дату віыхода. Оскільки нещодавно він отримав сертифікати від сінгапурської IMDA та індійської BIS, говорять, що телефон може з'явитися в цьому місяці. Однак існують суперечливі чутки про те, що запуск був відкладений до жовтня. Неясно, чи буде Pixel 4a надходити разом з серією Pixel 5, дебют якої очікується в жовтні. Говорячи про Pixel 5, в мережі з'явилися рендери майбутнього флагмана, який з'явиться на публіці вже в жовтні цього року.

Зовнішній вигляд Pixel 5 не надто відрізняється від Google Pixel 4 з минулого року. Пристрій, мабуть, оснащене 5,78-дюймовим дисплеєм, а візуалізація CAD показує, що дисплей оточений товстими і симетричними рамками. Дисплей має отвір в лівому верхньому кутку для фронтальної камери.

В серії Pixel 4 був відсутній сканер відбитків пальців, а його користувачам була надана функція розблокування особи в якості єдиної функції біометричного розпізнавання. Візуалізація Pixel 5 CAD показує, що компанія поверне сканер відбитків пальців на пристрій.

Pixel 5, здається, має скляну задню панель і алюмінієву раму. Квадратний модуль на задній панелі містить камери разом зі світлодіодним спалахом. Порт USB-C і пара зовнішніх динаміків знаходяться в нижній частині Pixel 5. В ньому відсутній роз'єм для навушників 3,5 мм, що не дивно для смартфона 2020 року.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені з NASA створили парфуми “з запахом космосу”. Правда, купити їх зараз не вийде - поки компанія збирає гроші на мінімальну першу партію, так що відчути запах космосу вийде нескоро.

Як повідомляв Знай.uа, механік взяв у власника Tesla S авто, і вирішив протестувати її на порожній парковці. Однак, за збігом неудачніх обставин він її розбив, так що авто доведеться ремонтувати довгий час.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдер порівняв макет iPhone 12 з іншими смартфонами яблучної корпорації. Повідомляється, що новинка набагато менше своїх попередників, хоча єкран по цифрам все ж більше.