Lamborghini Aventador SVJ є флагманським суперкаром італійської марки, але дійсно він швидше по прямій, ніж звичайний Aventador SV, який був представлений за кілька років до цього?

Приводом обох автомобілів є безнаддувний 6,5-літровий V12. Тим не менш, в той час як SV видає 740 л. с. і 507 фунт-фут (690 Нм) крутного моменту, SVJ відкачує 759 л. с. і 531 фунт-фут (720 Нм) крутного моменту.

У першій гонці переміг Aventador SV. У другій гонці переможцем став Aventador SVJ, який зумів обігнати свого супротивника.

Як це часто буває з транспортними засобами, які забезпечують такий тип продуктивності, результати в основному залежать від водія.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Незважаючи на все це, SVJ дійсно показує свою перевагу над SV на трасі. Фактично, SVJ тримає рекорд кола виробництва автомобілів навколо Нюрбургринга з часом 6: 44,97. Для порівняння, найкраще, що міг зробити Aventador SV - 6: 59,73.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені з NASA створили парфуми “з запахом космосу”. Правда, купити їх зараз не вийде - поки компанія збирає гроші на мінімальну першу партію, так що відчути запах космосу вийде нескоро.

Як повідомляв Знай.uа, механік взяв у власника Tesla S авто, і вирішив протестувати її на порожній парковці. Однак, за збігом неудачніх обставин він її розбив, так що авто доведеться ремонтувати довгий час.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдер порівняв макет iPhone 12 з іншими смартфонами яблучної корпорації. Повідомляється, що новинка набагато менше своїх попередників, хоча єкран по цифрам все ж більше.