Срібний Chevrolet Corvette C6 був затриманий поліцією в Південній Дакоті після того, як він розігнався до швидкості 131 миль/год (210 км/ч) в зоні з дозволеною швидкістю 80 миль/год (128 км/год).

Патруль шосе Південна Дакота зазначає, що водій Корвета їхав близько Вотертауна по шосе I-29, коли патрульна машина помітила, що спортивний автомобіль їде з високою швидкістю. Розігнавшись до швидкості 131 милі в годину, водій зупинився.

A Watertown Trooper stopped two vehicles for racing on I 29, as you can see they were moving way TOO FAST! #keepSDsafe

Geplaatst door South Dakota Highway Patrol op Woensdag 1 juli 2020

Цей Corvette виглядає як стандартна модель C6. Отже, він буде приводитися в дію безнаддувным 6,0-літровим LS2 V8 потужністю 400 л. с. при 6000 об / хв і обертовим моментом 400 фунт-фут (542 Нм) при 4400 про / хв із заводу. Якщо це модель, випущена після 2007 року, вона може оснащуватися модернізованим 6,2-літровим LS3 V8 потужністю 430 к. с. і 424 Нм (575 Нм) крутного моменту. Кажуть, що при наявності достатнього місця на дорозі Corvette C6 здатний розвивати швидкість до 300 км/год, але на щастя, цей водій спорткара відмовився від такої затії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені з NASA створили парфуми “з запахом космосу”. Правда, купити їх зараз не вийде - поки компанія збирає гроші на мінімальну першу партію, так що відчути запах космосу вийде нескоро.

Як повідомляв Знай.uа, механік взяв у власника Tesla S авто, і вирішив протестувати її на порожній парковці. Однак, за збігом неудачніх обставин він її розбив, так що авто доведеться ремонтувати довгий час.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдер порівняв макет iPhone 12 з іншими смартфонами яблучної корпорації. Повідомляється, що новинка набагато менше своїх попередників, хоча єкран по цифрам все ж більше.