Дизайнери Rolls-Royce не відчувають нестачі в креативності. Остання модель автовиробника, випущена обмеженим тиражем, Wraith Kryptos Collection, є доказом того, що практично будь-яка тема можлива, коли гроші не є проблемою.

Rolls-Royce Wraith Kryptos, gizchina

Вся колекція буде складатися всього з 50 автомобілів.

“Назва Kryptos походить від давньогрецького означає, що щось невидиме, приховане і закодоване, навіть міфічна. Шифри можна простежити протягом тисячоліть, захоплюючи уяву деяких з найбільш блискучих умів світу”, - сказала дизайнер Катрін Леманн.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

“Як дизайнер, я завжди був зачарований ідеєю, що ви можете надсилати повідомлення, зрозумілі лише небагатьом обраним, використовуючи символи, піктограми і шифри. Пошук ключа стає невід'ємною частиною повного розуміння значення предмета, який в іншому випадку можна розглядати просто як твір мистецтва”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що презентація ігор для Xbox X Series відбудеться вже 23 липня. Повідомляється, що покажуть ігри, які будуть доступні тільки на консолі, а також ті, які будуть доступні найближчим часом після виходу приставки.

Як повідомляв Знай.uа дизайн смартфона середнього рівня OnePlus Nord вже злили в мережу. Інсайдери стверджують, що новинка з'явиться вже в цьому місяці, а начинка буде просто відмінною, адже компанія завжди робила акцент на камеру.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi випустила недорогу капсульну кавоварку. Новинка порадує любителів кави.