Ubisoft роздасть безкоштовні копії Watch Dogs 2 - вам просто потрібно подивитися наступний захід компанії.

Гравці повинні транслювати Ubisoft Forward, який відбудеться 12 липня, але для цього потрібно увійти в акаунт Uplay. Вони також повинні дивитися на офіційному сайті Forbis компанії Ubisoft, хоча Twitch, YouTube і інші канали будуть транслювати подію. Безкоштовна копія доступна тільки для ПК.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Watch Dogs 2 була добре прийнятої грою, набравши 82 з 100 на оглядовому сайті Metacritic для версії для PlayStation 4. Багато оглядачі стверджують, що це було поліпшення в порівнянні з першою грою, яка могла здатися незграбною і одновимірної. Гра продалася в 10 мільйонів копій з моменту її випуску.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що влада США хочуть заборонити TikTok на території штатів. Причин кілька. Приміром, соцмережа не раз ловили на стеженні за користувачами, що суперечить інтересам безпеки США.

Як повідомляв Знай.uа голова Panasonic заявив, що Ілон Маск “божевільний геній”. Зазначимо, що Panasonic і Tesla співпрацюють один з одним, гл останнім часом між у спільній роботі з'явилися деякі проблеми.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google відновила роботу Android. Повідомляється, що ОС для мільйонів смартфонів мала декілька вразливостей, які дозволяли хакерам зламати будь-який смартфон.