Компанія Qualcomm анонсувала оновлену версію свого флагманського процесору Snapdragon 865 під назвою Snapdragon 865 Plus, який покликаний підвищити продуктивність майже на 10 відсотків для ігор і додатків ШІ.

Snapdragon 865 Plus, gizchina

Є три ключових поліпшення Snapdragon 865 Plus від стандартного стандартного 865:

Процесор Kryo 585 збільшив тактову частоту до 3,1 ГГц, що на 10 відсотків вище, ніж у стандартного 865

Графічний процесор Adreno 650 забезпечує більш швидку візуалізацію графіки на 10 відсотків

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нещодавно додана сумісність з пакетом Qualcomm FastConnect 6900, який, за словами компанії, підтримує швидкість Wi-Fi до 3,6 Гбіт/с.

Це оновлення аналогічно торішньої моделі Snapdragon 855 Plus, яка запропонувала поліпшення продуктивності процесора і графічного процесора для ігор у порівнянні зі звичайним 855. Повідомляється, що смартфони з цим чіпсетом вже з'являться на ринку до 2021 році.

Snapdragon 865 Plus, gizchina

здебільшого Snapdragon 855 Plus зазвичай з'являвся на смартфонах Android, орієнтованих на ігри, таких як Asus ROG Phone II, Nubia Red Magic 3 і Black Shark 2 Pro.

Qualcomm повідомляє, що перші телефони Snapdragon 865 Plus будуть офіційно анонсовані починаючи з третього кварталу, так що не чекайте, що вони з'являться в майбутніх флагманах, таких як Galaxy Note 20.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що влада США хочуть заборонити TikTok на території штатів. Причин кілька. Приміром, соцмережа не раз ловили на стеженні за користувачами, що суперечить інтересам безпеки США.

Як повідомляв Знай.uа голова Panasonic заявив, що Ілон Маск “божевільний геній”. Зазначимо, що Panasonic і Tesla співпрацюють один з одним, гл останнім часом між у спільній роботі з'явилися деякі проблеми.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google відновила роботу Android. Повідомляється, що ОС для мільйонів смартфонів мала декілька вразливостей, які дозволяли хакерам зламати будь-який смартфон.