Однією з найгарячіших тем про PS5 на даний момент, поряд з ціною і попередніми замовленнями, є зворотна сумісність. Хоча загальновідомо, що тисячі ігор для PS4 були протестовані, щоб дізнатися, чи будуть вони працювати на консолі наступного покоління, є багато шанувальників, які хотіли б зіграти улюблені ігри зі старшого покоління консолей. Нещодавно відкритий і спільно використовуваний патент викликав значний інтерес. Судячи з патентом, що Sony збирається використовувати систему віртуальних машин, щоб дозволити майбутнім власникам PS5 грати в ігри для PS1, PS2 і PS3, а також ігри для PS4.

Геймери, скріншот: YouTube
Геймери, скріншот: YouTube

Нещодавно опублікований патент на японській мові (доступний варіант англійською мовою) чітко зображує кілька різних консолей PlayStation, підключених до віртуальної машини, яка буде функціонувати в якості конкретної операційної системи для кожного пристрою. Таким чином, хтось, що володіє інший консоллю, такий як PS5, міг би насолоджуватися іграми з старіх консолей. Це була б повна зворотна сумісність, до якої прагнули багато фанати PS5.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Подивимося, що компанія приготує користувачам на момент виходу консолі, який відбудеться вже наприкінці листопада 2020 року.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдер назвав ціни на iPhone 12 без навушників і адаптера в комплекті. Що дивно, смартфон не подешевшає, якщо порівнювати з попередниками. Втім, за рахунок навушників і адаптера компанія змогла здешевити виробництво.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google навчили показувати світлофори. Досить зручна функцій, особливо, якщо врахувати, що в мегаполісах постійні пробки, і деякі маршрути можуть істотно заощадити час.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск пообіцяв повністю автономну Tesla. Повідомляється, що технологія отримає рівень водіння 5, що означає, що автопілот може самостійно керувати авто, і навіть допомогу людини не потрібна.