Sony готова найближчим часом випустити свою ігрову консоль наступного покоління - Sony PlayStation 5, дизайн якої вже був представлений компанією, а також список ігор, в які користувачі зможуть грати, коли вона буде запущена.

Тепер японська компанія оголосила про інвестування 250 мільйонів доларів в Epic Games - компанію, яка стоїть за грою Fortnite. Завдяки цим інвестиціям Epic Games поки привернула 1,83 млрд доларів.

Sony PlayStation 5, Sony
Sony PlayStation 5, Sony

Ця угода дозволить Sony і Epic розширити свою співпрацю з портфелем розважальних активів і технологій Sony, а також соціальною платформою Epic і цифровий екосистемою для створення унікальних вражень для споживачів і творців.

Sony набуває міноритарну частку в Epic Games, близько 1,4 відсотка, що оцінює ігрову компанію в 17,86 мільярда доларів. Epic також підтвердила, що все ще зможе публікувати свої ігри на інших платформах.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Fortnite \\ скріншот гри
Fortnite \\ скріншот гри

Коментуючи цю розробку, Тім Суїні, засновник і генеральний директор Epic, сказав: “Sony і Epic створили бізнес на стику креативності та технологій, і ми поділяємо бачення тривимірного соціального досвіду в реальному часі, що веде до конвергенції ігор, фільмів і музики. Разом ми прагнемо створити ще більш відкриту і доступну цифрову екосистему для всіх споживачів і творців контенту”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдер назвав ціни на iPhone 12 без навушників і адаптера в комплекті. Що дивно, смартфон не подешевшає, якщо порівнювати з попередниками. Втім, за рахунок навушників і адаптера компанія змогла здешевити виробництво.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google навчили показувати світлофори. Досить зручна функцій, особливо, якщо врахувати, що в мегаполісах постійні пробки, і деякі маршрути можуть істотно заощадити час.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск пообіцяв повністю автономну Tesla. Повідомляється, що технологія отримає рівень водіння 5, що означає, що автопілот може самостійно керувати авто, і навіть допомогу людини не потрібна.