Razer була однією з перших компаній, яка дійсно прийняла ідею “ігрового телефону”. Оригінальний Razer Phone був випущений в 2017 році, а за ним пішов Razer Phone 2 в 2018 році. Однак у минулому році Razer Phone 3 не було. Спочатку інсайдери повідомляли, що він був скасований, але ніхто точно не знає напевно. Однак тепер в мережі з'явилися фотографії нового Razer Phone 3.

Razer Phone 3, xda

Фотографії спочатку з'явилися на китайському сайті онлайн-покупок Taobao. Про Razer Phone 3 відомо небагато, тому складно перевірити достовірність цих фотографій. Це явно новий телефон Razer, оскільки модуль камери не відповідає жодній з попередніх моделей. У цього також є три камери.

Razer Phone 3, xda

Крім камер, це пристрій дуже схоже на Razer Phone 2. Верхня рамка тонше, але має таку ж структуру динаміка і дві камери з лівого боку. Нижня рамка також тонше з такою ж текстурою. Кнопки збоку також знаходяться в звичному положенні. Можливо, це один із прототипів, але нам точно варто дочекатися нових витоків, про яких нам розкажуть інсайдери.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що спортивний автомобіль для треку Nissan GT-R перетворили на повноцінний ралійний автомобіль. Повідомляється, що новинка сильно затюнили, збільшили кліренс, додали кілька цікавих примочок, і тепер автомобіль готовий до будь-яких випробувань.

Як повідомляв Знай.uа, ємність акумулятора iPhone 12 сильно розбудують покупців. Повідомляється, що акумулятори будуть меншими за обсягом, якщо порівнювати з iPhone 11, причому у всіх трьох моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що популярний сервіс TikTok видалив величезна кількість відео. Варто відзначити, що це треба було зробити раніше, але компанія відтягувала до останнього.