27-річний чоловік у Квінсленді, Австралія, дивом вижив, коли помітив змію в кабіні свого авто під час руху по шосе зі швидкістю 100 км/ч.

Поліція Квінсленда повідомляє, що 15 червня місцевий поліцейський помітив “Джиммі”, який проїжджав зі швидкістю 123 км/год по шосе Доусон. Після того, як поліцейський зупинив людини, він виявив, що це не звичайна зупинка руху.

Видно, що переляканий 27-річний підліток розповідає офіцерові, що він виявив дуже отруйну змію, коли він їхав. Намагаючись зберегти контроль над авто і уповільнити хід, чоловік сказав офіцерові, що використовував ремінь безпеки і робочий ніж, який він мав з собою, щоб відбити змію.

врешті-решт йому вдалося вбити змію, покласти її на сидіння авто і потім помчав до лікарні, вважаючи, що його вкусили і йому може знадобитися термінова медична допомога.

Поліція Квінсленда говорить, що вони не звикли отримувати всі мислимі виправдання за перевищення швидкості, але офіцер, який виконував зупинку, відразу зрозумів, що ця людина говорить правду. Він побачив змію в салоні і швидко викликав медичну допомогу. Коли приїхали медпрацівники, вони дізналися, що Джиммі насправді не був укушений, і він був просто в шоці від промаху.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що спортивний автомобіль для треку Nissan GT-R перетворили на повноцінний ралійний автомобіль. Повідомляється, що новинка сильно затюнили, збільшили кліренс, додали кілька цікавих примочок, і тепер автомобіль готовий до будь-яких випробувань.

Як повідомляв Знай.uа, ємність акумулятора iPhone 12 сильно розбудують покупців. Повідомляється, що акумулятори будуть меншими за обсягом, якщо порівнювати з iPhone 11, причому у всіх трьох моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що популярний сервіс TikTok видалив величезна кількість відео. Варто відзначити, що це треба було зробити раніше, але компанія відтягувала до останнього.