Сполучені Штати знаходяться в розпал спеки, і в кількох місцях температура підніметься до рекордних показників.

Це робить кондиціонер повітря життєво важливим, і це одна з причин, по якій Bugatti відмовився від всіх можливостей при розробці системи клімат-контролю для Chiron.

Хоча в автомобілях вже 80 років працює кондиціонер, деякі системи працюють краще, ніж інші. Це особливо вірно стосовно Chiron та його похідних, оскільки авто має потужний компресор кондиціонера і два конденсатора.

Bugatti Chiron, Bugatti

Модель також має приблизно 31 фут (9,5 метрів) ліній кондиціонування повітря і може стискати приблизно 6,6 фунта (3 кг) охолоджуючої рідини при тиску від 2 до 30 бар в хвилину. Загалом, Бугатті каже, що в Chiron є система кондиціонування повітря, яка досить потужна, щоб охолодити квартиру площею 80 квадратних метрів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що спортивний автомобіль для треку Nissan GT-R перетворили на повноцінний ралійний автомобіль. Повідомляється, що новинка сильно затюнили, збільшили кліренс, додали кілька цікавих примочок, і тепер автомобіль готовий до будь-яких випробувань.

Як повідомляв Знай.uа, ємність акумулятора iPhone 12 сильно розбудують покупців. Повідомляється, що акумулятори будуть меншими за обсягом, якщо порівнювати з iPhone 11, причому у всіх трьох моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що популярний сервіс TikTok видалив величезна кількість відео. Варто відзначити, що це треба було зробити раніше, але компанія відтягувала до останнього.